
У вас вийде насичений, оксамитовий соус із шовковистою гладкою, суперкремовою текстурою.
Вишуканий масляний соус легко приготувати вдома / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com
Масло можна перетворити на розкішний соус beurre monte, який виводить їжу на новий рівень. У мережі опублікували нову техніку приготування цього чарівного соусу, і вона змінює правила гри на кухні, пише журнал Parade.
“Чарівний масляний соус, або beurre monte, як його називають по-французьки, – це простий, але вишуканий масляний соус. Він готується шляхом енергійного збивання холодного масла в киплячій воді”, – йдеться в публікації.
Соус beurre monte – як приготувати
Щоб приготувати цей насичений, оксамитовий соус із шовковистою гладенькою, суперкремовою текстурою, вам знадобиться лише холодне масло, нарізане маленькими кубиками, невелика кількість окропу та вінчик.
Відео дня
Спосіб приготування:
- Нагрійте кілька столових ложок води в невеликій каструлі на повільному вогні, поки вона не закипить.
- Поступово додавайте холодне масло, по одному кубику за раз, безперервно збиваючи, доки масло повністю не змішається, а соус не стане густим і кремовим.
Головне – не перегріти соус, оскільки занадто сильне нагрівання може призвести до розділення масла, і воно стане маслянистим, а не гладким.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як приготувати хрусткі цибулеві кільця – дуже простий “вірусний” рецепт.